Resor med personlig karaktär

Tel: 0708 - 27 42 42   E-post: info@idetravel.se

Träningsresa

Gillar du denna resa?

Res tillsammans med oss på Träningsresa till Budapest!

Våra renommerade instruktörer: Johan ”Plexus” Oldenmark – känd från Gladiatorerna på TV, www.oldenmark.se
samt Theresa Collins och Veronica Köllås från fantastiska Training for Life. Vilken oslagbart spännande kombination!!!  www.trainingforlife.se

Du kommer att:
– Hitta inspiration & gjädje
– Lära Dig mer om funktionell träning
– Träffa andra träningssugna och uppleva gemenskapen
– Fokusera på Dig själv, äta och bo bra
– Ha kul!

Vi erbjuder Dig en aktiv semester med fantastiska upplevelser och i en lyxig miljö. Du får tillgång till SPA och lugna bad alternativt Äventyrsbad. Hotellet Du bor på är en upplevelse i sig.
Under denna resa riktar vi in oss på att forma kroppen och att svettas en hel del. Du kommer att lära Dig mer om Dig själv, Din träning och Din mat. Våra instruktörer ger Dig verktyg att göra träningen ännu roligare. En riktig Kick-Start!

Vi satsar på mindre grupper för att Du ska kunna få den hjälp just Du vill ha. Stor del av vårt fokus ligger på funktionell träning, koordination, styrketräning, rörlighet, uthållighet och balans i övningarna.
Under våra föreläsningar ger vi Dig härlig inspiration, pratar om mentalstyrka, motivation, kost, och Du får ta exklusiv del av våra instruktörers egna erfarenheter. Missa inte detta!

Alla kan vara med  – oavsett träningsbakgrund! Det spelar ingen roll om Du är en vältränad motionär eller om Du precis börjat fundera på att ta tag i Din träning och hälsa.
Du får hjälp att anpassa övningarna efter Din egen förmåga. Gammal, ung, kvinna eller man – den här resan passar ALLA!
Tillsammans provar vi olika träningsaktiviteter för att Du skall hitta just den träningsformen som passar Dig och samtidigt öka Din styrka och kondition. 

Olika träningsformer två tre gånger om dagen:
Gym
Fitness
Cirkel – intervall träning
Spinning
Självförsvar
Mits träning
Vattengympa
Zumba 

Vi är mycket stolta över att ha engagerat några av Sveriges absolut bästa och meriterade instruktörer och inspiratörer.
Tillsammans kommer vi att göra allt för att Din vecka med oss ska inspirera, motivera och ge Dig en träningsglädje att upplevas på plats men som Du även kan ta med Dig hem. Början på ett nytt liv? Vem vet? Du bestämmer!

Kom själv och träffa andra som Du, eller samla ihop en grupp vänner alternativt partner. Ingen blir utanför – vi blir en grupp som har kul och kämpar tillsammans och individuellt mot egna mål.

All detta ingår i vår träningsresa

 • .Flyg T/R inkl.flygskatter, från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn
 • Transfer till/från flygplatsen och hotellet.
 • Hotell: Ramada Resort****+ 7 nätter, del i dubbelrum, inkl. halvpension. Bufféfrukost, middagsbuffé.
 • Fri inträde till hotellets Spa och Relax avdelning samt till Aquaworld.
 • Busstransfer till/ från Budapest centrum.
 • 2 träningspass om dagen med våra instruktörer.
 • 3 gruppträningspass med hotellets instruktörer.
 • 1 sport eller relaxmassage på 50 min.
 • 3-4 föreläsningar.
 • Avslutningsmiddag på en utvald restaurang inkl. dryck.
 • Hummer Limousine transfer till restaurangen.
 • Reseledare från Idé Travel.

Begränsat med platser!

Resedatum

Planerade datum:
20 – 27 mars. 2014

 

Flyg från: Stockholm, Göteborg, Malmö

Pris: 9 995kr

Intresseanmälan

Ramada Resort Aquaworld**** – modern, gigantisk anläggning med fokus på Spa, hälsa & äventyrsbad. Hotellet andas hög standard,enastående service, välmående, nöje och avkoppling rakt igenom.
Som hotellgäst har du direkt tillgång till Aqvaworld, en av Europas största vattenparker. Här kan du njuta av enorma pool-landskap, rutschkanor, vågbassäng samt surf bassäng. En badmiljö som passar både för stora och små. Solstolar, parasoller samt pool- och strandhanddukar ingår förstås.  

Hotellets rum är bekväma och elegant inredda med egen design. Huvudbyggnaden har 216 rum, inkl 28 junior sviter och 8 sviter.   Tillgång till internet i alla rum. badrockar, hårtork, minibar, plasma TV och AC. Beroende på tillfället och humöret får gästerna välja bland hotellets olika gastronomiska faciliteter: den stora restaurangens buffé meny, den eleganta à la carte restaurangen, pubben, caféet i lobbyn eller baren nära badet. Utmärkta ungerska och internationella rätter är tillgängliga i stort sett dygnet runt.