Resor med personlig karaktär

Tel: 0708 - 27 42 42   E-post: info@idetravel.se

Hotell i Ungern

Gilla detta resmål

Pongrácz Major ***

Hotell i lantlig miljö beläget på en hästgård 9 mil söder om Budapest. Ett perfekt ställe för er som älskar att vara ute i naturen och dessutom gillar att rida.

Det finns både familjerum med plats för 6 personer samt enkel och dubbelrum.

På gården finns en mängd olika faciliteter, allt ifrån pool, tennisbana, bowling, squash till biljard.

Det arrangeras hästuppvisning och möjlighet att åka häst och vagn finns. Ni kan hyra häst att rida i paddocken eller följa med en grupp ut i terräng.

Intresseanmälan

Hotel Palota ****

Miskolc-Lillafüred

Omgiven av berg på tre sidor i en pittoresk dal ligger detta vackra slott som hyser ett hotell i nyrenässans stil med utsikt över en sjö. I anslutning är en lummig trädgård och park där man kan höra bruset ifrån det intilliggande vattenfallet.

Hotellet erbjuder SPA med solarier, bubbelpool, massage, bastu. Möjligheter att hyra cyklar, konditionsträna, aerobics, bowling och biljard.

Det finns tre restauranger och två barer. Personalen hjälper gärna till att boka biljetter till bio, teater, tåg mm. Hotellet har övervakad parkering och bemannad reception dygnet runt.

Intresseanmälan

Polus Palace *****

Lyxigt golf och spa resort 15 km från Budapest. Komfort och bekvämlighet plus en mängd aktiviteter kännetecknar detta hotell.

Polus Palace erbjuder förutom en 18 håls golfbana, även ridning, fiske, cykelturer, tennis, fitness och SPA med behandlingar. Generösa ytor, otroligt vackert läge och lyxiga detaljer bidrar till en oförglömlig vistelse.

I rummen finns badrock, tofflor, trådlös Internet uppkoppling, luftkonditionering, telefon mm. Välj mellan gourmet restaurangen Imperial eller Steak House Masters att avnjuta ett mål mat på terrassen med utsikt över banan.

Intresseanmälan